KUKA VÄITTI, ETTÄ OPISKELUN PITÄISI OLLA TYLSÄÄ?

Liikunta

Lukiolaisillemme on tarjolla kattavat mahdollisuudet liikuntaan ja urheiluun. Pihallamme on kattava ulkoliikuntapaikka, jossa voi pelata niin jalkapalloa, salibandya kuin koripalloakin, sekä tietysti voimistella erilaisissa upeissa välineissä. Aivan lukiomme lähistöllä on jäähalli ja curling-halli, liikuntakeskus, tennishalli, uimahalli sekä ulkoliikuntakentät, joita kaikkia hyödynnämme tietysti kattavilla liikunnan kursseillamme.

Valinnaiset

Kokeile eksoottisempia, vain meidän lukiostamme löytyviä kursseja, kuten ilmaisutaitoa, elokuvakurssia, kummajaiskurssia, elämänhallintaa ja 3D-tulostusta.  Virtaa Kuolimosta-kursseilla tehdään veteen liittyviä biologian kenttätöitä, kemian tutkimuksia yhdessä alueen korkeakoulujen kanssa sekä opiskellaan monipuolisesti  kieliä, matkailusanastoa ja asiakasapalvelua. Kurssit huipentuvat yhteiseen ulkomaille suuntautuvaan opintomatkaan, jonka yhteydessä syvennetään kursseilla hankittuja tietoja ja taitoja. ”Voi hyvin”-  kotitalouden ja liikunnan yhteisellä mixtreeni  ja hyvinvointiurssilla.  Haluaisitko aloittaa uuden kielen opiskelun? Meillä voit opiskella myös saksaa ja ranskaa.  Voit myös parantaa kielitaitoasi liikunnallisella pelikurssilla Hockey och innebandy / Hockey and floorball.

Viihde

Work hard, play hard. Koulumme nollakerroksessa on oppilaskunnan kanssa yhteistyössä suunniteltu tila, jossa saa rentoutua rauhassa hyppytunneilla. Sieltä löydät kaiken maailman pelikonsolit, biljardipöydät ja pöytätennikset, jotka ovat ilmaiseksi tarjolla vain lukiomme opiskelijoille! Lukiomme tarjoaa myös kaikille uusille opiskelijoille oman kannettavan tietokoneen.

Tennislinja

Opiskele ja urheile lukion tennislinjalla – kummina tennislegenda Jarkko Nieminen. Tutustumis- ja vierailumahdollisuus Niemisen omaan tennisakatemiaan Helsinkiin. Loistokuntoiset sisä- ja ulkotenniskentät sijaitsevat aivan Savitaipaleen lukion vieressä. Ammattitaitoista ohjattua valmennusta – voit lukea lukio-opintoihisi 15 kurssia tennisvalmennusta. Majoitus järjestetään tarvittaessa.

“Hyvä yhteishenki luo turvallisen tunteen opiskeluun. Opettajat ovat kannustavia ja pitävät meitä yksilöinä. Apua saa heti kun pyytää. Tunnit ovat monipuolisia, eivätkä pelkkää pänttäämistä.”